Triggerpisteet ja lihastoimintaketjut

39,00 

Kirjoittajat: Philipp Richter ja Eric Hebgen

4. suomenkielinen painos 2016
236 sivua
ISBN 978-951-9147-62-8

Valitse toimitukseksi joko Postin tai Matkahuollon noutopiste. Vk-kustannuksen uudet kirjat lähtevät suoraan Vk-kustannukselta eikä nouto FysioTorin Liedon varastolta ole mahdollinen.

Myyjä: FysioTori

Triggerpisteet ja lihastoimintaketjut-kirja käsittelee lihasten toimintahäiriöitä ja niiden seurauksia. Kirja jakautuu nimensä mukaisesti kahteen osaan, joiden molempien havainnollinen ja tehokas kuvitus tuovat asiat selkeästi ja ymmärrettävästi esille.

Kirjan avulla opit tuntemaan lihastoimintaketjuja kuvaavat mallit ja niihin liittyvät käsitteet. Mallien soveltamisessa lähdetään liikkeelle staattisten häiriöiden synnyn analysoinnista, jonka jälkeen edetään arvioimaan miten yksittäiset käsitteet liittyvät käytännön kuntoutuksen työhön.

Lihakset kivun aiheuttajana jäävät usein huomiotta. Tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloissa lihakset ja niihin liittyvät triggerpisteet ovat usein osatekijöitä. Yli 300 anatomista piirrosta ja valokuvaa opastavat lukijaa paikallistamaan triggerpisteet ja niihin liittyvät kipualueet.

Kirja soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön hierojille, urheiluhierojille, fysio- ja toimintaterapeuteille, osteopaateille, manuaalisen terapian ammattilaisille ja fysiatreille. Lähes 250 sivuinen kirja on tiivis ja jäsennelty oppi- ja ammattikirja kaikille kuntoutuksen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä päivittäin kivun hallinnan parissa työskenteleville.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg