Ale!

Terapiapallo 65 cm + Käsipumppu

5,90 

 

 

Varastossa

Myyjä: FysioTori

Kuvaus

Fysisport Anti-Burst Terapiapallo 65 cm + Käsipumppu

Tämä klassinen, ajaton, yksinkertainen keksintö haastaa kuntoutujan, kuntoilijan kuin huippu-urheilijankin kohti parempaa kehon hallintaa. Erinomainen väline tasapaino-, koordinaatio- ja lihaskuntoharjoitteluun niin kotiin kuin ryhmäliikuntatunneille.

Fysisport Terapiapallo on ns. Anti-Burst terapiapallo, mikä tarkoittaa että jos pallo puhkeaa, niin ilma tulee hiljalleen ulos pallosta pallon räjähtämättä. Tämä on yksi huomioon otettava ja tärkeä tekijä terapiapalloa valittaessa turvallisuuden kannalta. Fysisport Terapiapallot 65 cm ovat trendikkään harmaita väriltään ja omaavat tyylikkään rengaskuosin. Fysisport terapiapalloa on saatavana myös 75 cm kokoisena vesimelonikuosilla.

Jos ihmettelet mitä eroa on terapiapallolla ja jumppapallolla, niin vastaus on, että ei mitään. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja tässä mainittakoon niistä muutamia: terapiapallojumppapallofitnesspallo, jättipalloswiss ballfit ballgym ballexercise ball.

 

HYÖDYLLISTÄ INFOA JUMPPAPALLON/TERAPIAPALLON VALINTAAN JA KÄYTTÖÖN

Mikä olisi sitten sopiva koko terapiapalloa tai jumppapalloa valittaessa?

Mikään koko ei ole väärä koko, mutta tietysti keskivertoa lyhyempi ihminen, alle 160 cm ja 75 cm jumppapallo lisäävät harjoitteluun ehkä liiaksikin haastetta. Yleisesti ottaen 65 cm jumppapallo sopii lähes kaikille, 55 cm jumppapallo alle 160 cm ja 75 cm jumppapallo yli 180 cm pitkille. Nämä ohjeistukset ovat siis suuntaa antavia.

 

Anti-Burst Terapiapallon täyttöohjeet

  • Pallon olisi hyvä olla muutama tunti huoneen lämmössä ennen täyttöä
  • Pallo tulisi täyttää ensin noin 75% halkaisijaltaan ja antaa mukautua pari tuntia ennen lopullista täyttöä
  • Tämän jälkeen pallo tulisi täyttää hitaasti lähes maksimihalkaisijaansa. EI KOSKAAN MAKSIMIHALKAISIJAMITAN YLI! Pallon kuuluu tuntua aika pinkeältä ja muutamassa päivässä se mukautuu ilmamäärään ja saavuttaa normaalin joustavuuden ja pehmeyden
  • Suosittelemme jumppapallon käyttöönottoa aikaisintaan 24 h kuluttua täytöstä
  • Pallo reagoi lämpötilavaihteluihin ja Anti-Burst toiminto ei ole taattu lämpimissä +25 asteen olosuhteissa
  • Jos terapiapallo on ollut kovassa käytössä, mikä on tietysti suotavaa, niin siihen saattaa ajan saatossa tulla hiertymiä, halkeamia ja muita vaurioita, jotka saattavat heikentää Anti-Burst toimintoa
Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Toimitus lähimpään Postin noutopisteeseen 7.9 €.

Nouto Pöytyältä sovittuna ajankohtana 0 €.

FysioTorilla voi maksaa myös osamaksulla.

Lisätiedot

Paino 1 kg