Faskia vapaaksi -keho tasapainoon

59,00 

Kirjoittajat: James Earls ja Thomas Myers
Käännös: Marko Grönholm, fysioterapeutti

1. suomenkielinen painos 2013
287 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-68-0

Alkuperäisteos: Fascial Release for Structural Balance, 1st edition (1.painos) 2010

Valitse toimitukseksi joko Postin tai Matkahuollon noutopiste. Vk-kustannuksen uudet kirjat lähtevät suoraan Vk-kustannukselta eikä nouto FysioTorin Liedon varastolta ole mahdollinen.

Myyjä: FysioTori

Kuvaus

Faskia vapaaksi -keho tasapainoon kirja yhdistää manuaalisen terapian taidot uudenlaiseen rakenteellisen terapian alaan, joka hyödyntää faskiaalisten kudosten ainutlaatuisia ja äskettäin löydettyjä ominaisuuksia.

”Faskia Vapaaksi -keho tasapainoon-kirja on pitkään odotettu laajennus Anatomy Trains-kirjan teorioille. Se on selkeästi kirjoitettu ja käytännönläheinen oppikirja kaikille ja kaikentasoisille manuaalikäsittelijöille

Faskialla, biologisella kudoskankaallamme, on tärkeä rooli kehon tuennassa, ryhdissä ja stabiliteetissa. Kirja tarjoaa yksityiskohtaisen johdatuksen faskiaan perustuvaan rakenteelliseen anatomiaan sekä faskian käsittelyyn ja sen vapauttamiseen sisältäen asennon ja ryhdin analyysin, täydelliset tekniikkakuvaukset sekä asiakkaan asianmukaisen visuaalisen arvioinnin ”kehon lukemisen” kautta. Faskiakäsittelyiden avulla voit auttaa monista kroonisista vaivoista kärsiviä asiakkaita, tarjota välitöntä kivunlievitystä ja helpottaa jatkuvia särkyjä ja kipuja. Yli 400 nelivärikuvalla varustettu kirja tarjoaa kattavasti tietoa, jonka avulla voit antaa tehokasta hoitoa ja luoda pitkäkestoisia muutoksia asiakkaan kehon muodossa ja rakenteessa. Kirja on tarkoitettu oppi- ja ammattikirjaksi kaikille manuaalikäsittelijöille ja -terapeuteille mm. hierojille, fysioterapeuteille, jalkaterapeuteille, osteopaateille, naprapaateille, kiropraktikoille ja jäsenkorjaajille. Kirjan ovat kirjoittaneet kaksi kansainvälisesti arvostettua manuaalisen terapian ammatilaista ja kouluttajaa James Earls ja Thomas Myers.

Kirja sisältää yli 400 havainnollista nelivärikuvaa ja- piirrosta

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg