Faskia -terapian ja liikkeen näkökulmasta

39,00 

Kirjoittajat:
Mika Pihlman
manipulatiivinen fysioterapeutti,
urheilufysioterapeutti, opettaja,
luennoitsija, kirjailija
Tuulia Luomala
manipulatiivinen fysioterapeutti,
eläinfysioterapeutti, pilatesohjaaja,
luennoitsija, kirjailija

1. painos 2016
305 sivua
yli 500 havainnollista nelivärikuvaa
ISBN 978-951-9147-74-1

Valitse toimitukseksi joko Postin tai Matkahuollon noutopiste. Vk-kustannuksen uudet kirjat lähtevät suoraan Vk-kustannukselta eikä nouto FysioTorin Liedon varastolta ole mahdollinen.

Myyjä: FysioTori

Kuvaus

Faskia -terapian ja liikkeen näkökulmasta on ensimmäinen suomalaisin voimin toteutettu tietokirja faskian maailmasta ja sen merkityksestä. Fysioterapeutit Mika Pihlman ja Tuulia Luomala ovat työstäneet loistavan kirjan vaikeasta aiheesta. Heidän kirjassaan paneudutaan asiaan selkein kuvin ja valaisevin esimerkein. Siinä selvitetään faskioiden ja niiden expansioiden merkitys rakenteina sekä kuntoutuksen ja harjoittelun kannalta.

Kirjan teksti on virkistävän tarkkaa, täsmällisesti kirjoitettua ja helppolukuista, hyvällä ja napakalla suomenkielellä. Teos on selkeästi ja kauniisti kuvitettu, vaikutelmaltaan suorastaan raikas.

Kirjan avulla pääset perehtymään mitä on sidekudos ja mitä on faskia ja se auttaa sinua ymmärtämään mitä sille kannattaa tehdä niin hoidollisesti kuin kuntoutuksen ja harjoittelun kannaltakin.

Kirja tarjoaa mielenkiintoisen lukumatkan faskioiden maailmaan, jossa raotetaan ja avataan ovia myös niihinkin asioihin, joista aikaisemmat faskia-kirjat eivät ole kertoneet.

Kirja on ”must” jokaisen fysioterapeutin, hierojan, osteopaatin, pilastes- ja joogaohjaajan, personal trainerin ja urheiluvalmentajan käsikirjana. Jokainen, joka hoitaa asiakkaita tai valmentaa ammatikseen tai harrastuspohjalta, on syytä päivittää omat tietonsa ja tapansa nykyisen tutkimuksen tasolle. Tarvittava tieto löytyy tästä kirjasta.

Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, Pilates-kouluttaja ja tietokirjailija

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)